Professional paper - Professional paper
Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica
In: Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. pp. 476-481. urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, Valentina; Bakač, Maja; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Mesić, Josip

Cite this document

Obradović, V., Bakač, M., Škrabal, S., Ergović Ravančić, M., Marčetić, H. & Mesić, J. (2024). Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma (pp. 476-481). Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica." Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024, pp. 476-481. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, Valentina, Maja Bakač, Svjetlana Škrabal, Maja Ergović Ravančić, Helena Marčetić and Josip Mesić. "Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica." In Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, 476-481. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. Accessed 2024 April 10. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, V., et al. (2024) 'Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica', Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, Zagreb, pp. 476-481. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957 (Accessed 10 April 2024)

Obradović V, Bakač M, Škrabal S, Ergović Ravančić M, Marčetić H, Mesić J. Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska; 2024. Pp. 476-481. [cited 2024 April 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

V. Obradović, M. Bakač, S. Škrabal, M. Ergović Ravančić, H. Marčetić and J. Mesić, "Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica", Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957 [Accessed: 10 April 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.