Scientific paper - Original scientific paper
Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva
Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 74 (2024), 2; 168-181. urn:nbn:hr:277:636308

Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Laljek, Draženka; Ergović Ravančić, Maja

Cite this document

Obradović, V., Škrabal, S., Marčetić, H., Laljek, D. & Ergović Ravančić, M. (2024). Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva. Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 74. (2), 168-181. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308

Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva." Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, vol. 74, no. 2, 2024, pp. 168-181. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308

Obradović, Valentina, Svjetlana Škrabal, Helena Marčetić, Draženka Laljek and Maja Ergović Ravančić. "Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva." Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu 74, no. 2 (2024): 168-181. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308

Obradović, V., et al. (2024) 'Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva', Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 74(2), pp. 168-181. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308 (Accessed 22 February 2025)

Obradović V, Škrabal S, Marčetić H, Laljek D, Ergović Ravančić M. Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva. Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu [Internet]. 2024 [cited 2025 February 22];74(2):168-181. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308

V. Obradović, S. Škrabal, H. Marčetić, D. Laljek and M. Ergović Ravančić, "Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva", Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, vol. 74, no. 2, pp. 168-181, 2024. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308. [Accessed: 22 February 2025]

Please login to the repository to save this object to your list.