Obradović, V., Škrabal, S., Marčetić, H., Laljek, D. i Ergović Ravančić, M. (2024). Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva. Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 74. (2), 168-181. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308
Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva." Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, vol. 74, br. 2, 2024, str. 168-181. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308
Obradović, Valentina, Svjetlana Škrabal, Helena Marčetić, Draženka Laljek i Maja Ergović Ravančić. "Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva." Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu 74, br. 2 (2024): 168-181. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308
Obradović, V., et al. (2024) 'Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva', Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 74(2), str. 168-181. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308 (Datum pristupa: 18.02.2025.)
Obradović V, Škrabal S, Marčetić H, Laljek D, Ergović Ravančić M. Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva. Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu [Internet]. 2024. [pristupljeno 18.02.2025.];74(2):168-181. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308
V. Obradović, S. Škrabal, H. Marčetić, D. Laljek i M. Ergović Ravančić, "Utjecaj aditiva Servomyces® na kvasce različitih generacija tijekom vrenja piva", Radovi poljoprivredno prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, vol. 74, br. 2, str. 168-181, 2024. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:636308. [Citirano: 18.02.2025.]