završni rad
Stavovi stanovništva Republike Hrvatske prema glutenu

Slavić, Anja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

Citirajte ovaj rad

Slavić, A. (2023). Stavovi stanovništva Republike Hrvatske prema glutenu (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:975031

Slavić, Anja. "Stavovi stanovništva Republike Hrvatske prema glutenu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:975031

Slavić, Anja. "Stavovi stanovništva Republike Hrvatske prema glutenu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:975031

Slavić, A. (2023). 'Stavovi stanovništva Republike Hrvatske prema glutenu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 06.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:975031

Slavić A. Stavovi stanovništva Republike Hrvatske prema glutenu [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2023 [pristupljeno 06.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:975031

A. Slavić, "Stavovi stanovništva Republike Hrvatske prema glutenu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:975031

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.