Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
Citirajte ovaj rad
Zeko, E. (2023). Iskorištenje čvrstog masnog tkiva kod proizvodnje masti i čvaraka (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:557594
Zeko, Elizabeta. "Iskorištenje čvrstog masnog tkiva kod proizvodnje masti i čvaraka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:557594
Zeko, Elizabeta. "Iskorištenje čvrstog masnog tkiva kod proizvodnje masti i čvaraka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:557594
Zeko, E. (2023). 'Iskorištenje čvrstog masnog tkiva kod proizvodnje masti i čvaraka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:557594
Zeko E. Iskorištenje čvrstog masnog tkiva kod proizvodnje masti i čvaraka [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2023 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:557594
E. Zeko, "Iskorištenje čvrstog masnog tkiva kod proizvodnje masti i čvaraka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:557594