Kekelić, B. (2024). Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257
Kekelić, Benjamin. "Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257
Kekelić, Benjamin. "Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257
Kekelić, B. (2024). 'Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257
Kekelić B. Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257
B. Kekelić, "Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257