završni rad
Senzorne karakteristike vina Pošip

Jukić, Nika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

Citirajte ovaj rad

Jukić, N. (2024). Senzorne karakteristike vina Pošip (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:339693

Jukić, Nika. "Senzorne karakteristike vina Pošip." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:339693

Jukić, Nika. "Senzorne karakteristike vina Pošip." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:339693

Jukić, N. (2024). 'Senzorne karakteristike vina Pošip', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:339693

Jukić N. Senzorne karakteristike vina Pošip [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:339693

N. Jukić, "Senzorne karakteristike vina Pošip", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:339693

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.