završni rad
Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije

Senjak, Vedrana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

Citirajte ovaj rad

Senjak, V. (2024). Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074

Senjak, Vedrana. "Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074

Senjak, Vedrana. "Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074

Senjak, V. (2024). 'Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 02.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074

Senjak V. Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074

V. Senjak, "Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.