Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
Citirajte ovaj rad
Senjak, V. (2024). Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074
Senjak, Vedrana. "Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074
Senjak, Vedrana. "Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074
Senjak, V. (2024). 'Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074
Senjak V. Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074
V. Senjak, "Konzumacija trajnih suhomesnatih proizvoda kod studentske populacije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:014074