Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka
U: International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. str. 29-42. https://doi.org/10.62598/9thICVA.003
Đokić, Kristian; Popović, Miroslav; Radišić, Bojan
Đokić, K., Popović, M. i Radišić, B. (2024). Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea (str. 29-42). Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega. doi: 10.62598/9thICVA.003
Đokić, Kristian, et al. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024, str. 29-42. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349
Đokić, Kristian, Miroslav Popović i Bojan Radišić. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." U International Conference Vallis Aurea, 29-42. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. Citirano 02.11.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349
Đokić, K., Popović, M. i Radišić, B. (2024) 'Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka', International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, str. 29-42. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 (Datum pristupa: 02.11.2024.)
Đokić K, Popović M, Radišić B. Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega; 2024. Str. 29-42. [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349
K. Đokić, M. Popović i B. Radišić, "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka", International Conference Vallis Aurea Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 [Citirano: 02.11.2024.]