Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
Citirajte ovaj rad
Lončarević, M. (2023). Utjecaj skladištenja vina u bocama na koncentraciju sumpornog dioksida (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:202952
Lončarević, Mateja. "Utjecaj skladištenja vina u bocama na koncentraciju sumpornog dioksida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:202952
Lončarević, Mateja. "Utjecaj skladištenja vina u bocama na koncentraciju sumpornog dioksida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:202952
Lončarević, M. (2023). 'Utjecaj skladištenja vina u bocama na koncentraciju sumpornog dioksida', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:202952
Lončarević M. Utjecaj skladištenja vina u bocama na koncentraciju sumpornog dioksida [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2023 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:202952
M. Lončarević, "Utjecaj skladištenja vina u bocama na koncentraciju sumpornog dioksida", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:202952