prikaz prve stranice dokumenta Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada

Kekelić, Benjamin
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

Citirajte ovaj rad

Kekelić, B. (2024). Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257

Kekelić, Benjamin. "Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257

Kekelić, Benjamin. "Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257

Kekelić, B. (2024). 'Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 17.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257

Kekelić B. Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 17.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257

B. Kekelić, "Usporedba senzorskih svojstava različitih punjenih čokolada", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:047257

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.