Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović
In: Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. pp. 394-398. urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, J., Pavlović, H., Pichler, A., Ivić, I., Soldo, T., Raguž, T. ... Svitlica, B. (2024). Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma (pp. 394-398). Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, Josip, et al. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024, pp. 394-398. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, Josip, Hrvoje Pavlović, Anita Pichler, Ivana Ivić, Tomislav Soldo, Tomislav Raguž, Valentina Obradović and Brankica Svitlica. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." In Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, 394-398. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. Accessed 2024 December 16. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, J., et al. (2024) 'Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović', Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, Zagreb, pp. 394-398. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 (Accessed 16 December 2024)
Mesić J, Pavlović H, Pichler A, Ivić I, Soldo T, Raguž T, and sur.. Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska; 2024. Pp. 394-398. [cited 2024 December 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
J. Mesić, et al., "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović", Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 [Accessed: 16 December 2024]