Scientific paper - Original scientific paper
Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović
In: Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. pp. 394-398. urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, Josip; Pavlović, Hrvoje; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica

Cite this document

Mesić, J., Pavlović, H., Pichler, A., Ivić, I., Soldo, T., Raguž, T. ... Svitlica, B. (2024). Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma (pp. 394-398). Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, Josip, et al. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024, pp. 394-398. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, Josip, Hrvoje Pavlović, Anita Pichler, Ivana Ivić, Tomislav Soldo, Tomislav Raguž, Valentina Obradović and Brankica Svitlica. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." In Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, 394-398. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. Accessed 2024 July 27. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, J., et al. (2024) 'Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović', Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, Zagreb, pp. 394-398. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 (Accessed 27 July 2024)

Mesić J, Pavlović H, Pichler A, Ivić I, Soldo T, Raguž T, and sur.. Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska; 2024. Pp. 394-398. [cited 2024 July 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

J. Mesić, et al., "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović", Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 [Accessed: 27 July 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.