Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović
U: Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 394-398. urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, Josip; Pavlović, Hrvoje; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica

Citirajte ovaj rad

Mesić, J., Pavlović, H., Pichler, A., Ivić, I., Soldo, T., Raguž, T. ... Svitlica, B. (2024). Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma (str. 394-398). Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, Josip, et al. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024, str. 394-398. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, Josip, Hrvoje Pavlović, Anita Pichler, Ivana Ivić, Tomislav Soldo, Tomislav Raguž, Valentina Obradović i Brankica Svitlica. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." U Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, 394-398. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. Citirano 03.04.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

Mesić, J., et al. (2024) 'Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović', Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, Zagreb, str. 394-398. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 (Datum pristupa: 03.04.2024.)

Mesić J, Pavlović H, Pichler A, Ivić I, Soldo T, Raguž T, i sur.. Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska; 2024. Str. 394-398. [pristupljeno 03.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125

J. Mesić, et al., "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović", Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 [Citirano: 03.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.