Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Use Of Cocoa Shell in Instant Cocoa Powders – Research of Different Hydrocolloid Additions and Drying Techniques
Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 11 (2022), 2; 50-57. urn:nbn:hr:277:912441

Barišić, Veronika; Ačkar, Đurđica; Lamešić, Sandra; Grbeš, Josipa; Škrabal, Svjetlana; Flanjak, Ivana

Citirajte ovaj rad

Barišić, V., Ačkar, Đ., Lamešić, S., Grbeš, J., Škrabal, S. i Flanjak, I. (2022). Use Of Cocoa Shell in Instant Cocoa Powders – Research of Different Hydrocolloid Additions and Drying Techniques. Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 11. (2), 50-57. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:912441

Barišić, Veronika, et al. "Use Of Cocoa Shell in Instant Cocoa Powders – Research of Different Hydrocolloid Additions and Drying Techniques." Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, vol. 11, br. 2, 2022, str. 50-57. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:912441

Barišić, Veronika, Đurđica Ačkar, Sandra Lamešić, Josipa Grbeš, Svjetlana Škrabal i Ivana Flanjak. "Use Of Cocoa Shell in Instant Cocoa Powders – Research of Different Hydrocolloid Additions and Drying Techniques." Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku 11, br. 2 (2022): 50-57. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:912441

Barišić, V., et al. (2022) 'Use Of Cocoa Shell in Instant Cocoa Powders – Research of Different Hydrocolloid Additions and Drying Techniques', Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 11(2), str. 50-57. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:912441 (Datum pristupa: 10.04.2024.)

Barišić V, Ačkar Đ, Lamešić S, Grbeš J, Škrabal S, Flanjak I. Use Of Cocoa Shell in Instant Cocoa Powders – Research of Different Hydrocolloid Additions and Drying Techniques. Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku [Internet]. 2022. [pristupljeno 10.04.2024.];11(2):50-57. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:912441

V. Barišić, Đ. Ačkar, S. Lamešić, J. Grbeš, S. Škrabal i I. Flanjak, "Use Of Cocoa Shell in Instant Cocoa Powders – Research of Different Hydrocolloid Additions and Drying Techniques", Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, vol. 11, br. 2, str. 50-57, 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:912441. [Citirano: 10.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.