Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga
U: Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings. Osijek: Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2023. str. 155-162. urn:nbn:hr:277:006335

Obradović, Valentina; Krznarić Došen, Ines; Perković, Irena; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena

Citirajte ovaj rad

Obradović, V., Krznarić Došen, I., Perković, I., Ergović Ravančić, M., Škrabal, S. i Marčetić, H. (2023). Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga. Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings (str. 155-162). Osijek: Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:006335

Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga." Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings, Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2023, str. 155-162. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:006335

Obradović, Valentina, Ines Krznarić Došen, Irena Perković, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal i Helena Marčetić. "Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga." U Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings, 155-162. Osijek: Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2023. Citirano 02.04.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:006335

Obradović, V., et al. (2023) 'Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga', Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings, Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), Osijek, str. 155-162. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:006335 (Datum pristupa: 02.04.2024.)

Obradović V, Krznarić Došen I, Perković I, Ergović Ravančić M, Škrabal S, Marčetić H. Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga. Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings. Osijek: Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE); 2023. Str. 155-162. [pristupljeno 02.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:006335

V. Obradović, I. Krznarić Došen, I. Perković, M. Ergović Ravančić, S. Škrabal i H. Marčetić, "Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga", Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings Osijek: Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:006335 [Citirano: 02.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.