Jakovac, I. (2023). Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316
Jakovac, Iva. "Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316
Jakovac, Iva. "Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316
Jakovac, I. (2023). 'Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316
Jakovac I. Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2023 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316
I. Jakovac, "Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316