prikaz prve stranice dokumenta Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj

Jakovac, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

Citirajte ovaj rad

Jakovac, I. (2023). Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316

Jakovac, Iva. "Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316

Jakovac, Iva. "Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316

Jakovac, I. (2023). 'Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316

Jakovac I. Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2023 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316

I. Jakovac, "Prehrambene navike potrošača u konzumaciji mesa i ribe u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:788316

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.