Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
Citirajte ovaj rad
Mataija, A. (2024). Ocjena kvalitete ječma za proizvodnju pivarskog slada (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:138781
Mataija, Aneta. "Ocjena kvalitete ječma za proizvodnju pivarskog slada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:138781
Mataija, Aneta. "Ocjena kvalitete ječma za proizvodnju pivarskog slada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:138781
Mataija, A. (2024). 'Ocjena kvalitete ječma za proizvodnju pivarskog slada', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:138781
Mataija A. Ocjena kvalitete ječma za proizvodnju pivarskog slada [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:138781
A. Mataija, "Ocjena kvalitete ječma za proizvodnju pivarskog slada", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:138781