prikaz prve stranice dokumenta Kemijski parametri u proizvodnji čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kemijski parametri u proizvodnji čokolade

Galić, Ante
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

Citirajte ovaj rad

Galić, A. (2023). Kemijski parametri u proizvodnji čokolade (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:401165

Galić, Ante. "Kemijski parametri u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:401165

Galić, Ante. "Kemijski parametri u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:401165

Galić, A. (2023). 'Kemijski parametri u proizvodnji čokolade', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 01.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:401165

Galić A. Kemijski parametri u proizvodnji čokolade [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2023 [pristupljeno 01.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:401165

A. Galić, "Kemijski parametri u proizvodnji čokolade", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:401165

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.